Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Sorolnátok karácsonyi sütemény...

Sorolnátok karácsonyi süteményeket?

Figyelt kérdés
2011. dec. 21. 18:42
 1/6 anonim ***** válasza:
0%

Igen!!!! Jó móka lenne: Mindenki ki húzná valaki nevét.

sütne valamit ami addig titok amig át nem kell adnia :

Milyen jó finomságokhoz juthatnák amit mondjuk ami családunkban nem szokott lenni..

Hol lehet jelentkezni ??

Vagy nem ilyesmire gondoltál ???

2011. dec. 21. 18:50
 2/6 anonim ***** válasza:
fatörzs, beigli, mézes krémes, mézes kalács,
2011. dec. 21. 19:19
 3/6 anonim ***** válasza:
Bocs első vagyok. Több felé figyeltem és rosszul olvastam a kérdést : SORY
2011. dec. 21. 19:22
 4/6 anonim ***** válasza:
diós, mákos, gesztenyés, nutellás bejgli, hólabda, kókuszkocka, habos-isler, isler, linzer, teakekszek, hókifli, mézeskrémes, hatlapos, gesztenyerolád, gesztenyeszelet, krémes, mákos-meggyespite, almás-diós-fahéjas pite, túrós, meggyes-mákos, mákosrétes, mákosguba vanilaöntettel, tiramisu, somlói galuska, lekváros linzerek, diósrudak, mézeskakács, stollen, püspökkenyér, kalács, kuglóf, diós kosárkák, zserbó, truffelek, gesztenyepüré, kókuszcsók, habcsók, vaniliáskiflik, fatörzs, marcipénkenyér, marcipéngolyók
2011. dec. 21. 19:27
 5/6 anonim ***** válasza:
bejgli, mézeskalács, puszedli, habcsók, hókifli, gyümölcskenyér, zserbó, mézes krémes, stollen, kókuszgolyó, kókuszkocka, pozsonyi kifli, keksztekercs, linzer, isler, hatlapos, kuglóf, "karácsonyi" ízesítésű muffinok (pl. csokis-narancsos, almás-fahéjas, csokis-gesztenyés), trüffelek, bonbonok, hólabda, mignon, havas hegycsúcs
2011. dec. 21. 19:34
 6/6 anonim válasza:
2011. dec. 21. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!