Lehet zsírpapírt használni sütőpapír helyett?
Figyelt kérdés
Vettem múltkor egy tekercs számomra ismeretlen márkájú sütőpapírt, és nagyon rossz minőségű, ráragad a süti. Most megláttam a polcon egy guriga zsírpapírt, gondoltam, hátha azt is lehet sütéshez használni. Vagy az nem bírja a meleget? Mézeskalács, bejgli alá tenném.2011. dec. 21. 13:00
1/6 anonim válasza:
nyugodtan használd, én évtizedekkel ezelőtt, csak zsírpapírt használtam. akkor nem is ismertük a sütőpapírt.
az írószerboltban vettük a zsírpapírt vagy pergamenpapírt, és nagyon jó volt.
bármilyen papírt használsz, egy tanács, ha elfogadod. ha megsült a tészta, a tepsit mindig tedd vizesruhára, pár percig azon pihenjen. a keletkező pára elengedi a papírtól a tésztát.
2/6 anonim válasza:
A sütőpapírok között is különbség van...
Olyat vegyél, ami "szilikonos"!!!
Nekem ALUFIX márkájú "szilikonos" sütőpapír van itthon (8 méter / 38 cm széles)... :-))
Ez nagyon jó minőségű, garantáltan nem tapad a sütire, sőt 2x-3x is használható!
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat.
Elsőnek külön köszi a konyharuhás tippet.
Jó készülődést!
2011. dec. 21. 13:38
4/6 anonim válasza:
Én soha nem veszek sütőpapirt midig zsírpapirt használok... Soha semmi nem ragad rá..
5/6 A kérdező kommentje:
Nos, tényleg tökéletes a zsírpapír! Mézest és kókuszos sütit is sütöttem, gyönyörűen le lehetett őket szedni. :) És meg sem égett, háromszori használat után sem látszik rajta semmi.
2011. dec. 22. 17:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!