Két adag kocsonyához mennyi hozzávalót vegyek? Ebben az esetben mik az arányok?
Mit értesz két adag alatt?
Két tányért, vagy két embernek pár evésre valót?
Igen, éppen ezért fogott ki rajtam is a dolog :)
Eddig még nem kellett ilyen keveset főznöm :)
mi a lidli-ben vettünk ilyen kocsonya port :
ez négy tányérhoz elég,nyilván a fele 2-höz,
ezt csak vízben kell elkeverni és kész,lehűlés után olyan sűrű remegős kocsonya lesz belőle,mintha nagyanyám főzte volna,
természetesen olyan és annyi főtt husit tehetsz a tányérba amilyet csak szeretnél,mert ha ráöntöd ezt a levet,akkor máris kész a szuper kocsi
Nézd, ha ragaszkodsz a mennyiséghez, akkor egy köröm, egy első csülök, 30 deka bőr, jó bő liter víz, és hagy szóljon.
Bár ugyanúgy 5-6 órát kell főzni mint nekem hétfőn a tervezett 25 tányérosat. Nem ám karimás, hanem gulyásos tányér...
Hogy a fenti mennyiségből mennyi a füstölt, egyéni döntés.
Én ragaszkodom a saját füstölésű dolgokhoz, és 100% füstöltet használok.
Kocsonyapor? Lehetne árukapcsolásban guminővel..XD)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!