Hogyan kell mézeskalács házikót csinálni?
Figyelt kérdés
Hogy csinálom meg a "ragasztót",hogy össze tudjam ragasztani az oldalait???2011. dec. 17. 14:17
1/9 anonim válasza:
Kristálycukrot,olvaszd fel,míg folyós nem lesz,és már ragaszthatod is!!!
2/9 anonim válasza:
először bérelj fel egy építkezési szakértőt, szerezz be munkásokat, anyagot, csinálj neki alapot, add meg neki a vázat és aztán bujj el
4/9 A kérdező kommentje:
első: köszönöm szépen!! :)
Második: húú de vicces valaki!!! :D :P
2011. dec. 17. 14:33
5/9 A kérdező kommentje:
http://www.youtube.com/watch?v=KLVuU1MAId0
csak hogy legyen jó kedvetek!!! :D
2011. dec. 17. 14:40
6/9 anonim válasza:
Szia!
Igen, cukrot olvasztasz, ami iszonyat forró! Vigyázz a kezedre! Ha megkeményedett akkor ismét felolvasztod. Ha már nem kell akkor hideg vizet öntesz rá óvatosan és állni hagyod akkár egész éjjel, teljesen felolvad, így nem kell az edényből kirobbantani!
7/9 A kérdező kommentje:
És meddig kel sütni?
2011. dec. 18. 14:58
8/9 anonim válasza:
175°C-on kb 10-15 percig. A házikó tésztája az a jó ha kicsit keményebb mint amit meg akarunk enni. Ha már szép színe van a sütőben akkor jó.
Jó sütkérezést.
Én holnap állok neki...
9/9 anonim válasza:
Nem tudom, mennyire tartod jó ötletnek, de én karamellával csináltam, nagyon finom lett!! Vagy akár olvasztott csokival is csinálhatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!