Karácsonyi kekszhez "töltelék"?
Figyelt kérdés
Arra gondoltam, hogy veszek egy tábla fehércsokit megolvasztom, keverek bele egy kis fahéjat, meg egy kis tejet amiben szegfűszeget áztattam, hogy kicsit karácsonyos legyen. Kekszeket "ragasztanék" össze vele, szóval az lenne a jó, ha nem lenne nagyon kemény, de ne is legyen folyós. Hogy csináljam? Nem nagyon értek ehhez, szüleimnek szeretném csinálni a karácsonyi ajándékok mellé. A válaszokat előre is köszönöm, mindenkinek boldog ünnepeket! :) 14/L2011. dec. 16. 14:26
1/4 anonim válasza:
Az ötlet nagyon jó !!! a csokihoz tegyél majd nagyon kevés főző tejszint és akkor nem keményedik meg.
Csinálj ét csokisat is abba tegyél narancs héjat : Nagyon finom lesz tőle !!
2/4 anonim válasza:
A fehér csoki folyós marad, főleg ha még tejet is teszel bele, inkább egy kis tejszint tegyél bele, majd vajat, tedd a hűtőbe és ha már jól kifagyott, keverd krémesre.
3/4 anonim válasza:
Főzőtejszínben vagy sima tejszínben olvaszd fel. tehetsz hozzá kandírozott citrust (narancs, citrom vagy lime), esetleg kandírozott gyömbért, de mehet bele fűszerként is fahéj, szegfűszeg, gyömbér vagy fahéj. De csak keveset, mert intenzív az ízük, és ha sokat ragsz bele csípnek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!