Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért ragad le a tészta, ha...

Miért ragad le a tészta, ha teszek olajat a vízbe?

Figyelt kérdés
:S
2011. dec. 15. 11:44
 1/5 anonim ***** válasza:
0%

nem kell bele olaj, az olaj rajta még meg is tud avasodni, mi sima sós vízben főzzük és sosem ragad össze

lehet hogy túlfőzöd?

2011. dec. 15. 12:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Hiába van olaj a vízbe, ha nem kevered meg párszor.

Mástól nem lehet. Keverni, keverni, keverni :)

2011. dec. 15. 12:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
Az olj csak azt gátolja ,hogy a tészta ne ragadjon össze csomoba. sajnos azt nem ,hogy az edény aljára ne ragadjon le..
2011. dec. 15. 12:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:

én sem teszek olajat a főzővízbe. forrás után öt percig főzöm sós vízben, majd lezárom a gázt,lefedem a tésztát. párszor megkeverem ritkafogú villával, jól alányúlva. aztán egy kóstolás , ha kellőn puha, de még roppanós, szűrőbe öntöm, egy kis meleg csapvizzel átöblítem, lecsöpögtetem.

melegített zsírra szedem. nem szokott sem leragadni, sem összeragadni.

2011. dec. 15. 12:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Jót vigyorogtam az elsőn. Jó lassan dolgozhat az olajjal, ha meg tud avasodni munka közben.
2011. dec. 15. 15:44
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!