Miért ragad le a tészta, ha teszek olajat a vízbe?
Figyelt kérdés
:S2011. dec. 15. 11:44
1/5 anonim válasza:
nem kell bele olaj, az olaj rajta még meg is tud avasodni, mi sima sós vízben főzzük és sosem ragad össze
lehet hogy túlfőzöd?
2/5 anonim válasza:
Hiába van olaj a vízbe, ha nem kevered meg párszor.
Mástól nem lehet. Keverni, keverni, keverni :)
3/5 anonim válasza:
Az olj csak azt gátolja ,hogy a tészta ne ragadjon össze csomoba. sajnos azt nem ,hogy az edény aljára ne ragadjon le..
4/5 anonim válasza:
én sem teszek olajat a főzővízbe. forrás után öt percig főzöm sós vízben, majd lezárom a gázt,lefedem a tésztát. párszor megkeverem ritkafogú villával, jól alányúlva. aztán egy kóstolás , ha kellőn puha, de még roppanós, szűrőbe öntöm, egy kis meleg csapvizzel átöblítem, lecsöpögtetem.
melegített zsírra szedem. nem szokott sem leragadni, sem összeragadni.
5/5 anonim válasza:
Jót vigyorogtam az elsőn. Jó lassan dolgozhat az olajjal, ha meg tud avasodni munka közben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!