Megtölthetem-e ezt a tortát valamilyen krémmel? Pudingos vajkrémmel gondoltam, de nem fog szétcsúszni, mikor elforgatom?
2011. dec. 14. 11:51
1/4 anonim válasza:
én 2 csomag pudigport 5-6dl tejjel felfözzök hagyom kihűlni.majd 20dkg ráma 25dkg porcukorot habosra kevered majd hideg fözött krém jól kikevered .ez tuti jó krém nem fog szét csuszni
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm h írtál,kipróbálom!:)
2011. dec. 14. 12:05
3/4 anonim válasza:
Ugyanugy keszitem mint az elsö,ha vaniliasat fözök,teszek bele meg vaniliascukrot,ha csokis pudingot fözök,teszek bele meg csokit.Föztem mar csokis pudingot+csoki+daralt dio,lehet pörkölt mogyoro is.Gondolom kis gyerekröl van szo,akkor nem kell erösen izesiteni.
4/4 anonim válasza:
Mindig így csinálom, az a lényeg, hogy nagyon-nagyon sűrűre főzd a pudingot és hagy teljesen kihűlni mielőtt belekevered a vajba.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!