Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Szerintetek ciki ez a menu...

Szerintetek ciki ez a menu karacsonyra?

Figyelt kérdés
Husleves, toltott kaposzta, gyumolcstorta es csokitorta. Halat nem azeretjuk. Mas nem igazan jut eszembe. Meg egyebkent vagyunk nagyon "unneplosek". Egyebkent elso kozos karacsony a ferjemmel.

2011. dec. 14. 10:33
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

jól választottál, teljesen jó kaják. sokan nem szeretik a halat, csak az ünnep kedvéért megeszik... nem kell mindig

a kőbevésett hagyományokhoz ragaszkodni.

mindenki főzzön, süssön azt, amit szeret és a szerettei is szeretnek, ha lehet lakjanak jól minden nap, ez a lényeg.

ne muszájból adjunk méltóságot egy ünnepnek.úgy ünnepeljünk, hogy, ha szerények is a külsőségek, belül örüljünk egymásnak....

2011. dec. 14. 11:54
 12/14 A kérdező kommentje:
Akkor jo :) koszi a valaszokat es boldog karacsonyt mindenkinek :))
2011. dec. 14. 11:55
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Húsleves, töltött káposzta, nálunk is pont ez lesz :-)

Szerintem teljesen jó, mi sem vagyunk nagy halevők!:-)

Boldog karácsonyt neked is!:-)

2011. dec. 15. 10:13
 14/14 anonim ***** válasza:

Mi sem nagyon eszünk halat, apu kivétel nélkül minden egyes alkalommal beleakad néhány masszív szálkába, és azt mondja, ő nem inkább nem próbálgatja a szerencséjét. :D A menütök kifejezetten jól hangzik, és ha ez megnyugtat, sok helyen a töltött káposzta az egyik hagyományos, karácsonyi étel. :) A húsleves meg mindig jó, hogy a gyümölcstörtáról már ne is beszéljünk. :D (Csokitortában finnyás vagyok, de ettől függetlenül simán belefér, szerintem. :D) Nekem a párom kijelentette, hogy ő egyetlen dolgot szeretne mindenképp enni karácsonykor: mandarint. :) Azt mondta, nem szeretné, ha egész nap a konyhában ácsorognék, hanem pihennem kell, úgyhogy olyan menün törjük a fejünket, ami finom, és gyorsan elkészül. :)

Szóval, ne izgulj a menü miatt, a lényeg, hogy Ti szeressétek. Kellemes ünnepeket Nektek! :)

2011. dec. 16. 00:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!