Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Somlói galuskáról lenne pár...

Somlói galuskáról lenne pár kérdésem: az öntetet rummal vagy rum aromával érdemes csinálni? A rum aromában van alkohol?

Figyelt kérdés
Ha megeszek 1 vagy 2 adag somlóit, utána ülhetek kocsiba?
2009. máj. 16. 16:37
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
A rum aromában nincs alkohol, ezért nyugodtan fogyasztahod vezetés előtt!
2009. máj. 16. 17:41
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Rumaromával ugyanolyan finom lesz, mint igaz rummal!
2009. máj. 16. 18:09
 3/8 A kérdező kommentje:
És ha igazi rumos, akkor kijelzi a szonda?
2009. máj. 16. 18:17
 4/8 anonim ***** válasza:
0%

Azt nem tom, kijelzi-e a szonda, de a SOMLÓI CSAKIS IGAZI RUMMAL JÓ!!!!!4 Tessék már végre tudomásul venni!!!!!

Évek óta leszoktam a cukrászdákról, mert már sehol sem készítenek normális somlóit, puncs roládot, vagy éppen dobos tortát!!!!!

2009. máj. 16. 18:47
 5/8 A kérdező kommentje:
Nem kell leugatni az embert, szerinted miért kérdeztem meg, azért mert tudom??? Ha meg neked nem izlik amit cukrászdában csinálnak akkor csináld meg magadnak otthon, én is ezt csinálom.
2009. máj. 16. 19:14
 6/8 anonim ***** válasza:
27%
Nem ugattalak le, félreértés történt:)......egyébként én is otthon csinálom most már! És nincs igaza az egyik válaszolónak; nem ugyanolyan aromával, mint igazi rummal.....neeem!
2009. máj. 16. 19:25
 7/8 anonim ***** válasza:

Mindenki úgy készíti, ahogy akarja, és inkább aromával készítem, ugyanolyan finom azzal is!

Azt nem tudom, hogy kijelzi e a szonda, de volt valamikor a tv-ben, hogy dianás cukrot és konyakos meggyet etettek valakivel, majd megfújatták vele a szondát és az bizony kijelezte.

2009. máj. 17. 05:35
 8/8 anonim ***** válasza:
Van olyan rum aroma, amelyikben van alkohol, van, amelyikben nincs, nézd meg a csomagolását. A jobb minőségűbe szoktak tenni, mert az aromaanyagok jobban oldódnak alkoholban.
2011. ápr. 28. 10:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!