Nagy baj, ha a zserbóba "Dejót" rakok dió helyett? Sokat ront rajta?
Figyelt kérdés
2009. máj. 15. 15:24
11/13 anonim válasza:
Mivel cukrász vagyok,kiállok a normális alapanyagok mellett!!!Ezt is lepontozhatod ,okoska!!!
maszatka
12/13 anonim válasza:
Kedves maszatka!
Nem az volt a kérdés, hogy mi a cukrászati hivatalos verzió a zserbókészítésre. Amúgy a különféle magok összetörve nem normális ételek? Természetesek és egészségesek, mellékesen az ízük hasonlít a dióéra, miért is baj ez?
OFF: A "szabályokat" beleverik az emberek fejébe, miszerint valamit egyféleképpen kell elkészíteni, aztán azért van minden étteremben-CUKRÁSZDÁBAN mindennek ugyanolyan-semmilyen íze. De ha valaki otthon készít el pl. egy sütit, annak miért kell olyannak lennie, mint a boltinak? Attól még lehet nagyon finom (akár finomabb is), ha nem az eredeti recept szerint csinálja.
"okoska"
13/13 A kérdező kommentje:
köszi kedves utolsó! amúgy nagyon finom lett. tudták a vendégek, h dejóval készült, mivel egyikük allergiás a diófélékre...azt mondták, észre sem lehetett venni.
2009. máj. 20. 12:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!