Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mi az az ANYAGAZONOS SZALONNA?

Mi az az ANYAGAZONOS SZALONNA?

Figyelt kérdés
Miből készül? Miért kell ilyen neveket adni? ...Hogy a (butább) vásárló ne tudja miket tesznek az ételbe???

2011. dec. 3. 11:57
 1/4 anonim ***** válasza:

Csak tippelek, vagy zsírszalonna, vagy abált szalonna. Amikben nincs húsos rész, csak zsír.

Aztán lehet, hogy jól mellé trafálok....

2011. dec. 3. 17:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
halvány lila lövésem sincs, én is csak tippelni tudok, pl a kenyérszalonnának nevezett, vagy a sózott szalonnának nevezett egynemű zsíros szalonna.
2011. dec. 3. 19:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
vagy bőrke nélküli, csak az tudja, aki kitalálta ezt a hülye nevet...:))
2011. dec. 3. 19:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddigi válaszokat! :) én is ilyesmikre tippeltem :)
2011. dec. 4. 10:39

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!