Lehet otthon finom kinai kajákat csinálni? Lesznek olyan jók mit amiket a kinai büfékben árulnak?
Figyelt kérdés
2011. nov. 28. 11:22
1/11 anonim válasza:
Szerintem igen. Bár még nem próbáltam, de mostanában elég sok igénytelen kínai kajáldába futottam bele, úgyhogy elkezdtem a recepteket meg a hozzávalókat keresni. Lehet, hogy annyira nem fog elsőre tökéletesen sikerülni, mint a kedvenc büfésemnél, de talán annyira sz.r se lesz, mint némelyiknél, ahol már csalódtam.
2/11 anonim válasza:
Kedvencünk a szezámmagos csirke és mióta megtudtam hogyan kell elkészíteni, csak a sajátot esszük. :-)A büfékben amúgy is drága.
3/11 anonim válasza:
Egyszer a csipos savanyu levest probaltam meg csinalni de nem jott ossze ehetetlen volt tul eros volt es teljesen mar iz jott ki mint amit a bufekbe lehet enni :) Azota meg nem probaltam csinalni de nem adom fel majd probalkozok vele maskor is egyszer csak ossze jonn :)
4/11 anonim válasza:
Én épp a hétre tervezem a kisérletezést :)
5/11 anonim válasza:
Lehet. Van,a mihez talán kísérletezni kell, de van ami egyből sikerül.
Most már én is csinálom itthon és nem veszek, mert kb 2 hónapja "oda nem illő dolgot2 találtam az ebédemben. Azóta nem vagyok hajlandó kínainál venni semmit.
Az egyik a szezámmagos csirke. Azt mi sem veszünk mióta kipróbáltuk itthon. Sokkal olcsóbb és van olyan finom (ha nem finomabb) mint amit vettünk.
Tegnap meg elkészítettem életem első erős-savanyú levesét. Teljesen olyan, mint amit vettünk. Talán csak nem annyira "zselés" állagú, de sűrű.
Szerintem érdemes kipróbálni otthon is a recepteket.
6/11 anonim válasza:
Leheet, ha meg van hoza az anyagod. Legalabb tudod hogy mi van benne, es nem svabbogarak kozott fo a kaja.
7/11 anonim válasza:
Sült tészta.A párom imádja a kínait,de amióta én is csináltam itthon azóta csak ez kell neki.A tarját felcsíkozom,odateszem olajon át pirítom,amikor kifehéredett,felöntöm kb 2dl húsleveslével,és szójaszósszal és hagyom puhulni,utána lehet még pótolni ha kevés.A tésztát megpirítom,mint a tarhonyát,és felöntöm húsleveslével ezt is és addig főzzük amíg megpuhul.kínai zöldségkeveréket megpárolom/fagyasztott/,szójaszószt adok hozzá,majd a tésztát a húst a zöldségeket összekeverem.
8/11 anonim válasza:
Off
Leírnátok, hogy készítitek a szezámmagos csirkét?
10/11 anonim válasza:
Ez utóbbi recept jó, csak annyit tennék hozzá, hogy a mázat fel kell melegíteni, mert akkor szépen rátapad a husira. Így viszont le fog csurogni róla. (Tapasztalat. Az első alkalommal én is így csináltam. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!