Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Lehet otthon finom kinai...

Lehet otthon finom kinai kajákat csinálni? Lesznek olyan jók mit amiket a kinai büfékben árulnak?

Figyelt kérdés
2011. nov. 28. 11:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Szerintem igen. Bár még nem próbáltam, de mostanában elég sok igénytelen kínai kajáldába futottam bele, úgyhogy elkezdtem a recepteket meg a hozzávalókat keresni. Lehet, hogy annyira nem fog elsőre tökéletesen sikerülni, mint a kedvenc büfésemnél, de talán annyira sz.r se lesz, mint némelyiknél, ahol már csalódtam.
2011. nov. 28. 12:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/11 anonim ***** válasza:
Kedvencünk a szezámmagos csirke és mióta megtudtam hogyan kell elkészíteni, csak a sajátot esszük. :-)A büfékben amúgy is drága.
2011. nov. 28. 12:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/11 anonim válasza:
Egyszer a csipos savanyu levest probaltam meg csinalni de nem jott ossze ehetetlen volt tul eros volt es teljesen mar iz jott ki mint amit a bufekbe lehet enni :) Azota meg nem probaltam csinalni de nem adom fel majd probalkozok vele maskor is egyszer csak ossze jonn :)
2011. nov. 28. 12:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/11 anonim ***** válasza:
Én épp a hétre tervezem a kisérletezést :)
2011. nov. 28. 12:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/11 anonim ***** válasza:

Lehet. Van,a mihez talán kísérletezni kell, de van ami egyből sikerül.

Most már én is csinálom itthon és nem veszek, mert kb 2 hónapja "oda nem illő dolgot2 találtam az ebédemben. Azóta nem vagyok hajlandó kínainál venni semmit.


Az egyik a szezámmagos csirke. Azt mi sem veszünk mióta kipróbáltuk itthon. Sokkal olcsóbb és van olyan finom (ha nem finomabb) mint amit vettünk.

Tegnap meg elkészítettem életem első erős-savanyú levesét. Teljesen olyan, mint amit vettünk. Talán csak nem annyira "zselés" állagú, de sűrű.


Szerintem érdemes kipróbálni otthon is a recepteket.

2011. nov. 28. 12:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/11 anonim ***** válasza:
Leheet, ha meg van hoza az anyagod. Legalabb tudod hogy mi van benne, es nem svabbogarak kozott fo a kaja.
2011. nov. 28. 13:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/11 anonim ***** válasza:
Sült tészta.A párom imádja a kínait,de amióta én is csináltam itthon azóta csak ez kell neki.A tarját felcsíkozom,odateszem olajon át pirítom,amikor kifehéredett,felöntöm kb 2dl húsleveslével,és szójaszósszal és hagyom puhulni,utána lehet még pótolni ha kevés.A tésztát megpirítom,mint a tarhonyát,és felöntöm húsleveslével ezt is és addig főzzük amíg megpuhul.kínai zöldségkeveréket megpárolom/fagyasztott/,szójaszószt adok hozzá,majd a tésztát a húst a zöldségeket összekeverem.
2011. nov. 28. 17:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/11 anonim ***** válasza:

Off

Leírnátok, hogy készítitek a szezámmagos csirkét?

2011. nov. 28. 20:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/11 anonim ***** válasza:

[link]

ez volt a mai vacsora

2011. nov. 28. 21:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/11 anonim ***** válasza:
Ez utóbbi recept jó, csak annyit tennék hozzá, hogy a mázat fel kell melegíteni, mert akkor szépen rátapad a husira. Így viszont le fog csurogni róla. (Tapasztalat. Az első alkalommal én is így csináltam. :))
2011. nov. 29. 08:51
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!