Ha kevés a tojás, lehet rá tejet önteni?
Figyelt kérdés
Bundás kenyeret akarok reggel csinálni, de kevés tojásom van. Ha pl. 3tojáshoz öntök 1dl tejet, és abba mártom bele a kenyereket, akkor rossz lesz?2011. nov. 26. 23:24
1/11 anonim válasza:
Megteheted, nem lesz rossz tőle, talán kissé nehezebben tapad, és jobban beszívja a kenyér.
(Én a rántottámba szoktam egy kanál tejfölt tenni.)
3/11 anonim válasza:
Nyugodtan, nm lesz semmi, én is így csinálom, ha nm elég a tojás. Finom és ehető lesz!
5/11 anonim válasza:
tökéletes egy kis tejjel szaporítva.
6/11 anonim válasza:
Én akkor is teszek tejet a tojásba, ha nem kevés a tojás. Tudomásom szerint a bundás kenyér receptje is tartalmazza a tejet.
7/11 anonim válasza:
Apukám mindig tesz egy kis tejet a tojásba és nagyon finom szokott lenni. Nem fröcsög sülés közben.
Én mondjuk nem szoktam tejet tenni bele, ha csak nem muszáj, de tejjl is ugyanolyan finom!
16/L
8/11 anonim válasza:
persze. egy keveset igen, én még a panírozáshoz is szoktam a tojáshoz önteni egy pici tejet.
9/11 anonim válasza:
Jó lesz, én is szoktam bele tenni. Mondjuk 1 dl kicsit sok, a fele elég lesz.
10/11 anonim válasza:
de érdekes, ugyanazt írtam, mint mások, csak más szavakkal, a lényeg, hogy lehet bele egy kis tejet tenni, mégis egyesek szerint 52 %-ot ér a válaszom... igazán köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!