Fatörzs süti? Valaki emlékszik ilyen sütire?
Az én emlékezetemben úgy él, hogy tulképp egy csokikrémmel töltött piskótatekercs, amit a saját krémjével vontak be.
Gyanítom a neten ilyeneket fogsz találni.
Gondolom, ezeket már végignézted:
Mi volt zöld színű? A krém vagy a tészta? Mert az csak ételfesték kérdése...
Nekem anyukám sütött régebben, fatörzs tortát, piskótatészta a lap része, kakaós, csokis krém a töltelék, borítás rajta, villával tett rücskössé, hogy kéreghez hasonlítson.
Itt találsz hasonlókat.
Nálunk apu anyuja készített naon finomakat a házassági évfordulós ebédekre, sőt még az 50. újra házasodtak..:(( míg élt:( úgy hiányzik..
Köszi az emlékekért, jó felidézni.
Ezt találtam:
Köszi a válaszokat!
Már a google-ben végignéztem a recepteket.
Amit itt árultak úgy tudnám jellemezni, hogy a krém nagyon finom volt, és itt az állagát értem. Szinte habos. Tehát nem egy kemény töltelékkrémről van szó. Tényleg olyan finomságú volt állagra, mint a franciakrémes fehér hab része.
Azért próbálkozni fogok az ajánlottakkal, hátha ugyanolyat sikerül létrehozni. Én is gondoltam arra, hogy ételszínezék lehetett a zöld, de csak a kinézetének leírása végett mondtam el milyen volt, azért, mert a legtöbb netes sima tekercsnek néz ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!