Írnátok különleges pácokat? Sertéscombhoz és csirkemellhez kellene.
Figyelt kérdés
2009. máj. 11. 18:05
1/6 anonim válasza:
Mi hétvégén így pácoltunk:Tej,fokhagyma,egy kis oliva olaj és valamilyen gyors pác por.
2/6 anonim válasza:
olívaolaj, vöröshagyma lereszelve, fokhagyma, só, bors, és amilyen fűszert szerettek még. Én bazsalikomot, kakukkfűvet is szoktam beletenni.
Csirkéhez jól megy a bazsalikom és a kakukkfű, sertéshúshoz inkább a rozmaring és a majoranna.
3/6 A kérdező kommentje:
köszi!
2009. máj. 12. 09:25
4/6 anonim válasza:
Szia!
Én mindig úgy csinálom a pácot, hogy veszek grill fűszersót + villámpácot ,mikor milyet kapok,és egy turmixba beledobálok vörös ill. fokhagymát, rá olaj, mustár, és a fűszerporok + a pác por,ezt összeturmixolom és bekenem vele a húsokat.Akkor finomabb ,ha sütés előtt 2-3 nappal hamarabb bepácolod.
Jó sütögetést!
6/6 A kérdező kommentje:
köszi!!!
2009. máj. 12. 14:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!