Milyen feliratot írnátok egy nagy nyugdíjas búcsúztató tortára?
Anyumnak készítek tortát,nyugdíjba megy és holnap lesz a búcsúztatója...
Marcipánnal burkolt nagy 30-34szeletes téglalap alakú tortáról van szó...direkt nem kinyitott könyvet csináltam mert az már volt egyszer annó...
Készítettem a négy csücsökre 1-1 hófehér sárga közepű orchidea virágot,levéllel,valamint 3db narancsos csibe sárgásat levéllel középre...(Cukrász vagyok)
de a szöveggel gondban vagyok valami rövidet szeretnék,de tartalmasat lehet idézet is...de hiba keresgéltem csak hosszút találtam...vagy egyszerűen:Boldog,nyugodt nyugdíjas éveket??
Segítségeteket kérném hátha nektek van valami jó kis ötlet..
Köszi
ha kiférne rá talán ezt írnám:
-boldog nyugdíjas éveket,
hosszú, szépkorú életet-
gratulálok, hogy ilyen szeretettel gondolsz anyukádra.
előző vagyok, gondolom tudod, az időseket nevezik szépkorúaknak.
már én is az vagyok :)))
Köszönöm!
Ez tetszik!!
Akkor meg is van...ki is fér....
Köszönöm!
És további szép nyugdíjas éveket!
képet nem tudsz feltenni?
annyira kíváncsivá tettél :)
Lehet, hogy későn írok, de most jutottam gépközelbe:
- Az élet most kezdődik!
- Hurrrááááá!
- 12 óra pihenés, 12 óra szórakozás
Köszönöm így utólag,de reggel elvitték a tortát:-))Azért köszi! [link]
És az ígért kép:-))itt megtekinthető.
Szia, én vagy az első válaszoló a "szövegíró":) Valaki más kérte éjjel, hogy tegyél fel képet, de nagyon örülök, hogy így meg is láthattam a szépséges alkotást.
egy morzsányi részem nekem is van benne,így még jobban örülök, és gratulálok Neked is és Édesanyádnak is:))
üdv-nagyi-
Köszönöm!
Még nem jött haza anyum de remélem tetszett és ízlett neki...
A díszítést nem tudta csak hogy valamit írok rá,ill először fekete erdőt mondott hogy jó lenne,aztán mert nekem a 2 kicsi mellett egyszerübb mondta oroszkrém...de megcsináltam a fekete erdőt nem mondtam neki....csak mikor felvágták látta....
Kíváncsi vagyok....
És mégegyszer Köszönöm!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!