Milyen mézeskalácsra férne ki a köszöntő szöveg?
Boldog karácsonyt feliratot szeretnék rá írni, de ahhoz , hogy csináljak akkora formát? Amiket boltban láttam, azok szerintem túl kicsik.
Ez lesz az első ilyen sütim. Van valami, amire oda kéne figyelnem? Ja, és hol találok kis celofán zacsikat, a csomagoláshoz?
Köszönöm a válaszokat előre is.
saját magad rajzolsz, vagy másolsz kemény kartonlapra figurát, fenyő, harang, akármi, akkorát, amekorrát szeretnél. kivágod és a mézestésztát ennek a sablonnak a segítségével szabod ki. a tapátavágó nagyon jó eszköz hozzá. (én még cicaformát is csináltam)
nagy ív celofánt a virágosoknál kapsz. kisebb nényzetekre vágod, beleteszed a figurát , összefogod középen, mint egy batyut, és megkötöd egy szép masnival.
Érem, és amúgy a pancserebb fajtáknak is mehet az elkészítés olyan szinten, hogy ajándékozni tudjam?
Mivel tudom színezni a mázat, amivel díszítjük? Ételfestéken kívül. Ha nem ételfestékkel csinálom, akkor is lehet ugyanolyan szép piros, ha mondjuk megy szörppel színezem? Köszönöm a segítséget.
www.desszertmester.hu
itt találsz nagy kiszúrókat is
Persze, magad is meg tudod csinálni a sablont, ha nem megy a rajz mesekönyvből vagy karácsonyi papírról másold át először egy átlátszó pl sütőpapíron, azután kivágva mehet a kemény kartonra átrajzolás.
szép piros színű cukormázat készíthetsz egy picinyke epres boleróport feloldva teszel a mázhoz.
narancsosból őszisből szép sárgákat lehet készíteni.
ha nincs tapétavágód, egy kis hegyes késsel is körbe tudod vágni a sablon körül a tésztát.
van még idő, csinálj egy próbasütést, aztán majd meglátod.
bízz magadban, hidd el sikerül:))
üdv.
Megpróbálom magam készíteni a formát, ahogy írtad, és kipróbálom a bolero porral színezést is:)
Köszi mindenkinek a hozzászólást.
Szerintetek melyik jobb ajándék? Ha csinálok valami nagyobb formát, és beleírom, hogy boldog karácsonyt , vagy ilyesmi mint a képen, hogy csinálok egy formát, és mécsest teszek bele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!