Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mitől lehet, hogy kiszáradt a...

Mitől lehet, hogy kiszáradt a tepertős pogácsám? Ugyanúgy csináltam, mint a múltkor és most mégis kiszáradt. Van rá magyarázat? Amúgy az íze isteni.

Figyelt kérdés
2009. máj. 6. 09:10
 1/3 anonim válasza:
Valami miatt kiszáradt.Ha nem a hozzávalokban volt a hiba,akkor lehet,hogy a sütövel.Ugyanazon a höfkon sütötted?A sütö be volt melegedve rendesen?Nem hagytad kicsit tovább a sütöben?
2009. máj. 16. 22:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 A kérdező kommentje:
Mindent ugyanúgy csináltam, mint előzőleg. Bár lehet, hogy a tepertő nem volt teljesen ugyanolyan.
2009. máj. 17. 14:21
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia! 180 °C vagy gázos sütő 3-as fokozat.

kb.20 perc alatt megsül. Ne a színét nézd sütés közben, hanem a talpát, mert ha az már jó, akkor készen van a pogi. Nem szabad megvárni azt az "igazi piros" színt, mert mire azt eléred, a tepertő miatt már ki is száradt.


maszatka

2009. aug. 15. 20:54
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!