S. O. S! Jó lesz így is a torta?
Ismerősöm szülinapjára megkértek hogy süssek egy tortát.
Úgy tűnik nem lesz valami magas a piskóta (naná, mert izgulok hogy jó legyen), pedig én 3 fele szerettem volna vágni, hogy 2 féle krémmel tudjam tölteni.
Nincs itthon több alapanyagom még egy adag piskótához, és a boltok sincsenek már nyitva.
Arra gondoltam hogy van itthon babapiskótám, azt teszem a 2 krémréteg közé!Ez jó ötlet lenne?Ebben az esetbe szükséges egy kis tejben megáztatnom a babapiskótát?
ezért tanácsoltam,hogy jobban járnál,ha mégis sütnél még egy lapot (még az össze állítás előtt)
ezt tudom tanácsolni: vegyél holnap reggel növényi tejszint (én HULLALÁT használok) verd fel jó keményre,és csillagcsöves nyomózsákkal húzdfel tejszínhabbal az oldalát-de előtte kend be krémmel a hézagokat..!
én mindig ezt a "trükköt alkalmazom" amikor nem sikerül szépre az oldala
(utolsó voltam)
Na jelentem jó lett a torta!Ízre is nagyon finom, és a babapiskóta is jó lett benne, nem ázott el túlságosan, és nem is maradt száraz.
Az ismerőseim is teljes mértékben megvoltak vele elégedve.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!