Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy szoktátok előre megtervez...

Hogy szoktátok előre megtervezni a következő napra az ebédet vagy 1 hétre előre?

Figyelt kérdés

nekem alig van ötletem, pedig elég sok ételt eltudok készíteni, még se jut semmi se eszembe. ami a szakács könyben van az vagy nehéz számomra, vagy nem az én ízlése világom. interneten szoktam nézni főzős videókat, de hát ott se mindegyik válik be és jegyzem meg.

nektek csak úgy jönnek az ötletek?

2011. okt. 23. 21:16
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

nagyon műkaja ellenes vagyok, a húslevesbe se teszek pl ételízesítőt, csak sót, és atöbbi fűszert, zöldséget.

erősen kerülöm a természet ellenes ételeket.

szóval ilyen szendó, meg előre gyártott szósz, sőt virsli...

én vidéki lány vagyok és nálunk erősen él az, hogy a természetből táplálkozunk :) megtermelünk mindent. voltak teheneink is, de már nem érte meg és egészségügyileg se voltunk toppon, így eladtuk.

az ételszállító céges nagyooon jó :) nagyon jó zöldséges ételek vannak benne.

köszönöm szépen :) ez isteni ötlet!

én is írok majd listát, ez is nagyon jó ötlet!

köszönöm szépen mindenkinek!

2011. okt. 24. 13:21
 12/12 anonim ***** válasza:

Menüötlet egy hétre. Én így szoktam, amit nem szeretek behelyettesítem mással, és kész.

[link]

2011. nov. 14. 07:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!