Mi ma náltok az ebéd?
Gulyásleves lett volna, de mivel a párom annyira megörült, azt hitte, h babgulyás lesz, inkább azt kezdtem el, de mivel csak chillis babom volt, ezért végül csillisbab lett, kenyérrel.
Palacsintát végül nem sütöttem az lett volna a desszert.
Gyrosz házi tortillában, vagy gyrosz tál, sült krumplival, csirkeragu leves, almáspite és csokis-banános muffin. :)
20/l
Karajcsontból húsleves, kakaspörkölt nokedlival,(sikerült szert tennem "igazi" kapirgálós udvarból való kakasra), somlói.Kis kitérő:
Nem vagyok "vérprofi", de azért meg tudom már különböztetni a lábast a fazéktól. Tegnap egy kedves utcabelitől, disznóvágásból kaptam vagy egy kiló nyers sertésvért. Megabáltam, hagymás zsírra dobtam, fűszerek, és olyan "resztelt" vért sütöttem, hogy nocsak. Kimaradt a pirospaprika. Ráadásul csak ma vettem észre, amikor belenéztem a maradék dermedt zsírba, és hófehér volt.
Mellényúltam.
Levest végülis nem főztem, de tervbe volt véve a paradicsomleves betűtésztával vagy a gyümölcsleves.
Így a menü:
Rakott krumpli pirított bacon-nel, uborka salátával
Meggyes piskóta
Köszi,hogy válaszoltatok.
Na az a sertésvér, hogy lehet azt szeretni?Bármilyen formában is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!