Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Valami baja lenne a szalonnának?

Valami baja lenne a szalonnának?

Figyelt kérdés
Füstölt kenyérszalonnát vettem, nagyon puha és a belseje rózsaszín (a piacon nem ilyenhez szoktam).
2009. máj. 1. 19:19
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha a szalonna a bőre irnyába kissé rózsaszínű és az egész állaga kellemesen puha, nincs semmi baja. Ehhez elég vastagnak kell lennie. Fiatal malacka szalonnája lehet, "aki" amúgy már elérte a levághatósági kort. Ha az illata is normális, friss, füst illatú, biztos ehető.
2009. máj. 1. 19:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi, akkor most nekiállok tarhonyalevest főzni. :)
2009. máj. 1. 19:31
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ilyennek kell lennie, nagyon jól írtad le. Jó főzést!:)
2009. máj. 1. 19:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Azért ilyen, mert már nem a hagyományos sózással tartósítják, hanem gyorspácolják.

Sajnos egyre kevesebb helyen lehet kapni hagyományosan elkészített "disznóságokat".

2009. máj. 1. 22:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen mi is szoktunk venni, semmi gond nincs vele.

Kissé szokatlan, de finom és sosem volt még vele problémánk. Nyugodtan egyétek meg.

2009. máj. 2. 00:14
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!