Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A pörkölt készitésekor mikor...

A pörkölt készitésekor mikor adjátok hozzá a piros paprikát?

Figyelt kérdés

1 A hagymászsirba teszitek és arra a vizet.

2. A hagymászsirba vizet és abba a paprikát.

3. A hagymászsirba teszitek a húst és arra a parikát aztán a vizet.

vagy másképpen.

Én eddig az 1-es módszer használtam, de nemrégen kipróbáltam 3-dik módszert és minha igy jobb lenne.


2011. okt. 13. 17:25
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a színes válaszokat!
2011. okt. 13. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!