Ugye így nem romlik meg a hús?
Szombaton vettem csirkecombokat. Még aznap befűszereztem őket, azóta hűtőben vannak. Most kerültek be a sütőbe.
Gondolom, ha megromlottak volna, akkor az egész hűtőben dögszag lett volna. Jól gondolom ? Amikor kivettem őket, csak a fűszer illatát éreztem.
Hááát... én már biztosan nem sütöttem volna meg. Vagy lefagyasztottam volna, ha nem tudom megsütni.
De ha friss volt a csirke, és le volt fóliázva a hűtőben, talán jó még. Ha már a boltból sem friss állapotban vetted, akkor kuka.
Vagy ilyenkor annyi olajat kell ráönteni, hogy teljesen ellepje, úgy még jobban eláll.
indig nézd meg, ha veszed a c sirkét, hogy hűtőben tárolva meddig jó. Akkor kiderül, hogy még 3 napi állás után ehető-e vagy sem.
Más a dolog, ha a fagyasztóból vetted ki. Ha nem volt szaga, nyálkás tapintása, akkor még jó volt. De én sem szívesen tartogatom a hűtőben, minél hamarabb fagyasztani vagy felhasználni.
Üdv!
Hidd el, hogy nem romlott meg. Eleve még csak kedd van, ennyi idő alatt hűtve is simán eláll. Pláne a pácolás miatt is.
Annak, aki azt írta, hogy már biztos nem enné meg:
sok helyen, ahol árulnak helyben sütött grill csirkét (teszkó, spár) biztos evett már, s abban sem lehet biztos, hogy mikori. Gondolom nem romlott, de biztos nem a legfrissebb szállítmányból sütnek meg a jó népnek:S
Köszönöm a válaszokat.
Bőr nélkül voltak fűszerezve, a címkéje szerint még holnap is jó lett volna, de azért a bolti címkékkel vannak fenntartásaim :).
Közben meg is sültek, és ahogy írta is valaki, tuti elpusztult minden, ami esetleg gonoszkodhatott volna.
Volt már sajnos, amit elvileg frissen vettem, aztán mikor kivettem a fagyasztóból, már elég büdi volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!