Ugye a tojás miatt nem romlik meg hamar a baileys? Mennyi nap kell neki hogy összeérjen?
Szia!
Én a tojás nélküli baileyst szoktam csinálni, és sokáig eláll.
Amit otthon keversz az nem baileys. Nem csak a márkanév miatt, hanem teljesen más összetevőkből áll, és máshogy is gyártják. (Otthon nem is tudnád megcsinálni, mert homogenizátor kell hozzá)
A tojásos likőr pedig a magas alkohol és cukortartalom miatt nem annyira romlékony.
Most minek kell kötekedni?
Baileys-nek baileys, csak nem eredeti, hanem házi.
ezek szerint amit otthon csinálsz pl Dobos tortát, az se Dobos torta, csak amit a cukrászatban veszel?
Igaza van az előttem szólónak.Én szoktam bécsi szeletet sütni, pedifg Bács-kiskunban lakom!!:)
Mégis bécsi lesz!
A tojás miatt pedig 1-2 hétig tudod csak eltartani a Baileys-ed!!!!!!De érezhető lesz rajta mikor romlik!
Rakd hűtőbe a legfölső polcra, ott hűt legjobban!
Én nem kötekedésből írtam, csak zavar, hogyha vajnak nevezik a margarint, szaláminak a felvágottat, és málnának a citromszörpöt. Ez is olyan.
A kérdésre viszont válaszoltam, szerintetek az nem volt hasznos? Akkor mi az?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!