Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Valaki megtudná adni a szilvás...

Valaki megtudná adni a szilvás bukta receptjét?

Figyelt kérdés
Holnap szeretnék összedobni egy kis szilvás buktát...mert azt szeretem!!
2011. okt. 3. 22:13
1 2
 11/20 bánomisén ***** válasza:
48%
Na, még egyszer, mert valami varázslat folytán elküldődött a félig kész kommentem. Szóval bírom a szilvásbuktás benyögéseket is, ha jó helyre passzintják be őket :-D
2011. okt. 4. 07:55
 12/20 anonim ***** válasza:

Erről ne vitatkozzunk, mert ez nem a vicces oldal...

mindenki próbál normális válaszokat adni sütés-főzés témában, és akkor, jön a "szilvásbuktát, mert azt szeretem" pl.mit csináljak karajból kérdésre.

Lehet, hogy Téged ez szórakoztat, de gondolom a többséget nem.

2011. okt. 4. 08:10
 13/20 bánomisén ***** válasza:
49%
Engem egyáltalán nem zavar. Sőt, miután nem csak ezt az oldalt látogatom, máshol sem zavar. Elfér, rövid, nem trágár. Ennél rosszabbakat is láttam már, azok zavarnak :-)
2011. okt. 4. 08:23
 14/20 anonim ***** válasza:

Kicsit belebonyolódtunk ebbe a vitába, félreértés ne essék, nem vagyok álszent, imádom a humort, én is vevő vagyok a jó poénokra.

Vannak ebben a kategóriában is kiváló humorral megáldott

jópofa válaszolók,akiknek öröm olvasni a kommentjeit, sokszor a könnyem is csordul...:))

de ez már, sok.Ha Neked ugyanaz az ember huszadszor meséli el ugyanazt a viccet, Te is besokallnál tőle.

A kérdezőnek. csinálj egy jó kelt tésztát, töltsd meg

jó kemény , házi szilvalekvárral, biztosan ízleni fog.

kelt tészta receptet bárhol találsz, sőt buktát is, ha valóban kiváncsi vagy rá...

2011. okt. 4. 09:06
 15/20 bánomisén ***** válasza:

Már linkeltem neki egy receptet, meg is hívattam magam a buktára :-D Lehet, hogy már gyömöszöli is a tésztát :-)

Én is százezerszer láttam már a buktás benyögést, egyszerűen csak nem zavar, és ha tényleg jó helyre kerül, még mindig elvigyorgom magam rajta. Nem húzom föl magam mindenen, ennyi az egész.

2011. okt. 4. 09:53
 16/20 anonim ***** válasza:
szilvásbuktát, mert azt szeretem
2011. okt. 4. 12:47
 17/20 A kérdező kommentje:
Ööö, a kérdést nem humornak szántam, tényleg csináltam szilvásbuktát. Csak gondolotam oda írom, hogy "mert szeretem" mer' mé' ne? :D
2011. okt. 4. 16:33
 18/20 bánomisén ***** válasza:
És milyen lett? Finom? :-D
2011. okt. 4. 18:07
 19/20 A kérdező kommentje:
Hááát, nem lett rossz, de hazudnék ha azt mondanám, hogy finom. :D Majd talán legközelebb(már ha lesz olyan :P).
2011. okt. 4. 21:13
 20/20 bánomisén ***** válasza:
Gyakorlat teszi a mestert! :-D
2011. okt. 5. 15:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!