Valaki megtudná adni a szilvás bukta receptjét?
Erről ne vitatkozzunk, mert ez nem a vicces oldal...
mindenki próbál normális válaszokat adni sütés-főzés témában, és akkor, jön a "szilvásbuktát, mert azt szeretem" pl.mit csináljak karajból kérdésre.
Lehet, hogy Téged ez szórakoztat, de gondolom a többséget nem.
Kicsit belebonyolódtunk ebbe a vitába, félreértés ne essék, nem vagyok álszent, imádom a humort, én is vevő vagyok a jó poénokra.
Vannak ebben a kategóriában is kiváló humorral megáldott
jópofa válaszolók,akiknek öröm olvasni a kommentjeit, sokszor a könnyem is csordul...:))
de ez már, sok.Ha Neked ugyanaz az ember huszadszor meséli el ugyanazt a viccet, Te is besokallnál tőle.
A kérdezőnek. csinálj egy jó kelt tésztát, töltsd meg
jó kemény , házi szilvalekvárral, biztosan ízleni fog.
kelt tészta receptet bárhol találsz, sőt buktát is, ha valóban kiváncsi vagy rá...
Már linkeltem neki egy receptet, meg is hívattam magam a buktára :-D Lehet, hogy már gyömöszöli is a tésztát :-)
Én is százezerszer láttam már a buktás benyögést, egyszerűen csak nem zavar, és ha tényleg jó helyre kerül, még mindig elvigyorgom magam rajta. Nem húzom föl magam mindenen, ennyi az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!