Ebben a receptben mire gondol? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
az összetevőknél azt írja hogy kell bele zsír
milyen zsírra gondol? a disznózsírra? vagy hogyan? és szerintetek nem lehet mással helyettesíteni?
köszi a válaszokat
2011. szept. 29. 20:34
1/12 anonim válasza:
Zsírra gondol, de bármilyen zsíradék jó, olaj, vaj, margarin.
2/12 anonim válasza:
Bármien zsír jó hozzá és am lehet margarint is használni helyette. A lényeg a zsiradék
3/12 anonim válasza:
Nem is gépzsír.
Miért akarod mással helyettesíteni?
4/12 A kérdező kommentje:
köszi a választ :)
szerintem akkor én most maradok a margarinnál
2011. szept. 29. 20:41
5/12 anonim válasza:
Zsírral jobb és omlósabb a tészta,mint margarinnal. Lehet disznó vagy libazsír is.
Ha a recept zsírt ír,akkor kb. 10-15 %-kal több margarin kell bele.
6/12 A kérdező kommentje:
mert nincs zsír :(
meg furcsállom hogy édes sütibe disznózsír nem tudom én nem szeretek azzal sütit sütni szerintem nem lesz olyan jó az íze mint margarinnal
2011. szept. 29. 20:46
7/12 A kérdező kommentje:
de ha zsírt rakok bele akkor az az ízén változtat?
2011. szept. 29. 20:47
8/12 anonim válasza:
Zsírt én sem használok! De amibe azt ír abba én is azt teszek!
9/12 anonim válasza:
Kicsit más az íze. De pl.linzertészta csak zsírral jó. Margarinnal nem olyan puha,omlós.
10/12 anonim válasza:
az egyik hozzászóló libazsírt írt
én azt bem tenném bele, mert nem lesz tőle jó íze...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!