Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy kell olyan "feltekerhetős...

Hogy kell olyan "feltekerhetős" piskótát készíteni?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 24. 16:23
 1/6 anonim ***** válasza:
Vékony piskótát sütsz, és még melegen tiszta konyharuhával együt feltekered és így hagyod kihűlni és akkor kitekered a ruhából és töltheted,és mostmár csak köré tekered a kruhát.Vársz egy -két órát és tudod szeletelni.
2009. ápr. 24. 16:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
Tekercs a neve. Én párszor ki-be szoktam gurigatni, akkor biztos nem reped el. És porcukros ruhán.
2009. ápr. 24. 17:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
Még annyit tennék hozzá, hogy vizes konyharuhával tekerd fel, egyébként elképesztően ragad a piskóta.
2009. ápr. 25. 11:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, a nagy sütőtepsiben süsd meg a piskótát, én abban 5 tojásból szoktam.
2009. ápr. 25. 11:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
Bocska én nem tekercsnek hanem piskóta roládnak ismerem!De nem a név a lényeg hanem az élmény!
2009. ápr. 25. 13:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 A kérdező kommentje:
köszi nektek:)
2009. ápr. 28. 15:06

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!