Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Írnátok nekem ilyesmit?

Írnátok nekem ilyesmit?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Párom születésnapjára szeretnék egy saját készítésű tortát,vagy süteményt készíteni,de az a bökkenő,hogy nem igazán konyítok a sütés-főzéshez. :(

Tudnátok nekem egyszerű(bb) recepteket írni,vagy akár belinkelni?Nagyon megköszönném! 16/L

2011. szept. 18. 21:24
 1/9 anonim ***** válasza:
Muffin?
2011. szept. 18. 21:36
 2/9 tetro ***** válasza:
sajttorta. összemorzsolsz egy kis kekszet meg egy kis vajat, sütöd kicsit, ráöntöd a bekevert masszát, sütöd vízgőzben még 40-45 percet aztán kész.
2011. szept. 18. 21:38
 3/9 anonim ***** válasza:

Egy fincsi barackos túrótorta? Mondjuk ilyen, csak tortaformában. [link]

Ha a barackot nem szeretitek, simán lehet más puhább gyümölccsel is, mondjuk eper, kivi, vagy amit szeretnél. Ha meg nem jön be a babapiskóta, akkor csinálsz egy piskótát.

2011. szept. 18. 21:41
 4/9 A kérdező kommentje:

Hűha,mindhárom nagyon jól hangzik,már csak rajtam múlik a dolog! :)

Köszönöm szépen nektek :)

2011. szept. 18. 21:45
 5/9 anonim válasza:
100%
Nem tudom mennyire nehéz, soha nem csináltam még, de annál többször ettem ezt a tortát, az a neve hogy vakondtúrás torta. Azt hiszem Dr.Oetker-es dobozba kapsz hozzá fontosabb alapanyagokat. Nézz utána, nagyon finom, és többé-kevésbé elüt a "szabvány" tortáktól. 17/F
2011. szept. 18. 22:08
 6/9 anonim ***** válasza:

a tiramisut sem kell sütni és minden pasi oda van érte.

rengeteg receptet találsz pl a Mindmegettén.

2011. szept. 19. 06:42
 7/9 anonim ***** válasza:

ha van gyömölcstortaformád, vagy kapcsos tortaformád, akkor egy jó kis receptem van hozzá. könnyű és olcsó.

kirakhatnád pl apró gyümiből (erdei málna,fagyasztott)az

évszámot, köré más szépen elhelyezett gyümiket pl nektarin cikkek. tetejére tortazselé.

de lehet kapni kész gyümölcstorta alapot is.

írj, ha kéred a piskóta receptjét.az mégiscsak s.k.

2011. szept. 19. 06:48
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

van egy receptem amit még annó én fejlesztettem ki, azóta sok oldal koppintotta le.. a lényeg hogy nagyon egyszerű, és sütésnek mikrózás is megteszi

a lényeg:

3-4 ek liszt vagy búzadara

3 ek tej

3 ek olaj

3-4 ek cukor vagy porcukor

1 tojás

1 mk sütőpor

2-3 ek kakaó por

elkészítése: 1. a kakaó port, a lisztet, a cukrot, a sütőport, egy nagyobb mikrózható tálba rakjuk majd össze keverjük a PORT ezután bele rakjuk a tojást, a tejet, és az olajat. Ezután össze keverjük őket, majd ha szép folyékonnyá válik akkor 3 percre berakjuk a mikróba

ha nagy mennyiségben akarod elkészíteni akkor 3-4x-ezd meg a hozzávalókat, és 10-12 percig mikrózd.. egyszerű és nagyszerű

ha van kedved még vanília, kakaó sodó/öntetet is csinálhatsz hozzá :)

búza darával meg hasonló lesz az íze mint a tejbegríznek.

2011. szept. 19. 19:22
 9/9 A kérdező kommentje:

jaj,de rendesek vagytok!

Mindenkinek nagyon nagyon nagyon szépen köszönöm a segítséget,már tényleg csak választanom kéne a sok ötlet közül! :)

tényleg nagyon szépen köszönöm nektek,szép napot/estét! :)

2011. szept. 21. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!