Mit lehet csinálni kb fél kiló félig száraz kenyérből?
Figyelt kérdés
fasírton kívül2011. szept. 18. 14:54
1/7 anonim válasza:
bundáskenyér,melegszenya ,piritós majd zsemlemorzsa,vagy ha szeretitek felkockázni és rántott levesbe megpirítani
2/7 anonim válasza:
pillanatra cukros vízbe mártod, utána meg jó sűrű palacsintatésztába forgatod, lecsöpögteted és forró olajban megsütöd. porcukor vagy vaníliás a tetejére és melegen ehető! persze hidegen is jó, ha marad belőle.
5/7 anonim válasza:
májkrémmel ragaszd össze a vékony kenyérszeleteket, mártsd sűrű felvert tojásba és süsd ki forró zsiradékba. még forrón szórd meg bőven reszelt sajttal.
kecsappal, savanyúval isteni finom vacsora.
6/7 anonim válasza:
Ha egyedül vagy rá, szeld fel, kettesével csomagold folpackba, és fagyaszd le. Amit kiveszel, az asztalon kb. fél óra alatt felenged, és ugyanez a minőség lesz.
:D
Felénk nem érkezik megszáradni a kenyér, inkább 3 nap alatt bezöldül. Ezért én még friss állapotban csomagolom és fagyasztom, így nem kell kidobálnom.
7/7 pbalage válasza:
Szárítsd tovább és daráld le panírmorzsának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!