Mit lehet csinálni sok kenyérből?
Figyelt kérdés
Bundás kenyéren kívül. Sok maradék kenyerem van, nem száraz még, szikkadt. És nincs más ötletem...
Nektek van vmi?
Köszi!
2009. márc. 25. 09:04
1/10 anonim válasza:
Én megszárítom és zsemlemorzsát csinálok belőle.
2/10 anonim válasza:
Zsemlemorzsa. Sokkal jobb a rántott dolgokhaz a kicsit durvább, mint a por szerű bolti.
3/10 anonim válasza:
csinálj köménymagos levest és a kenyérből hozzá pirított kenyérkockát vagy kis olajon pirítsd meg a kenyérkockákat és üssél rá tojást(ízlés szerint rakhatsz hozzá pl:hagymát,kolbászt,paprikát stb...)és így süsd meg,finom és laktatós.
5/10 anonim válasza:
Fasírtba, töltött csirkecomb töltelékébe tehetsz ilyen kenyeret és a pirítós is finomabb szikkadt kenyérből.
De a bundás kenyér azért az mindent visz tényleg! :)
6/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszadóknak!
Én senkit nem pontoztam le!!!
A kenyérpuding az micsoda és hogyan készül???
Még soha nem hallottam róla...
2009. márc. 25. 13:15
7/10 anonim válasza:
igaz irtad hogy bundäst nem...de a vaniliäsat probältad mär?egy tälba tegyél tejet,hozzä vanilin cukrot,jol keverd el,kostold meg ha nagyon vaniliäs az a jo!!aztän forgasd meg benne a kenyeret vagy a zsömlét,majd simän a tojäsba épphogycsak.és süsd ki.nagyon finom!
8/10 A kérdező kommentje:
Ez nem is hangzik rosszul, este kipróbálom!
Köszi!
De én szerintem annyit változtatok ezen, hogy a tejet, a vanillint és a tojást összekeverem. Rossz talán így sem lesz!
2009. márc. 25. 15:36
10/10 A kérdező kommentje:
Köszi!
Amúgy azt a vaníliás kenyeret megcsináltam...
Hááát, azt hittem ki jön a belem is:S:D
Nekünk sajna nem ízlik, a kutya is csak löki-böki!:D
De azért köszi mindenkinek!
2009. márc. 26. 12:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!