Mit szoktatok nyársalni?
Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi hogyki mit szokott milyen módon nyársalni?
Ugyan én nem rendelkezem csak 2 ágú nyársbotokkal,de meghallgatok mindent.
2011. aug. 28. 22:41
1/6 anonim válasza:
Szalonna, virsli/kolbász, hagyma - ebben a sorrendben szoktam feltűzni a nyársbotra, s csepegtetem a kenyérre a szalonna és kolbászzsírt. Néha sütök mellé almát vagy paradicsomot, a többitől külön nyársra húzva. Plusz a parázsban szoktam alufóliába csomagolva krumplit és tojást sütni.
2/6 anonim válasza:
Én grillen:
krumpli, pácolt husi, vöröshagyma, szalonna, krumpli pácolt husi lila hagyma, krumpli.
A pác az tetszőleges füszerkeverék (magyaros a legjobb) + olaj.
Alufoliába becsomagolom, aztán a vége fele csak simán sütöm és megpirul.
3/6 poklos judit válasza:
Alma;kenyér(rácson),pillecukor;szalonna;virsli;zöldségek;banana(rácson v nyárson) :)
4/6 A kérdező kommentje:
Adtatok egy két ötletet.Köszönöm.De ettől függetlenül várom még a válaszokat :)
2011. aug. 29. 18:35
5/6 anonim válasza:
tök, cukkini, hagyma, krumpli, paradicsom, kenyér, virsli, kolbász, szalonna, husi, padlizsán
6/6 Bajer válasza:
Lecsókolbászt beirdalva széltében és hosszában is, krinolint ugyanígy, míg jó kérgesre sülnek.Kicsumázott TV paprikát. Paradicsomot csak röviden beirdalva 4 helyen mert a héj összetartja de nem feszül szét a parázs felett.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!