Hogy főz anyósotok? Jól vagy szarul? Az baj, hogy senki semmilyen tanácsát nem fogadja meg!
Az én anyósom jól főz, de vasgyomor kell hozzá. A pörkölt zsíros, a sült húsok szintén. A húsleves tetején 3 centis zsírréteg, mert csak a házi pipikéből lehet igazi húslevest főzni, tény, finom, de utána 2 napig tisztítókúrán vagy. Neki valahogy minden étele "nehéz".
Próbál ki modern recepteket is, de pl. a pulyasült száraz lesz neki.
Sok dolgot hibátlanul csinál, a piskótatekercset, a lekvárokat, befőtteket.
Őt senki sem tanította főzni, magától jött rá a dolgokra, szakácskönyvekből tanult, kérdezgette a kolléganőit, apránként tanulta meg.
Anyukám meg a "rutinfőző". Tök mindegy, milyen, lényeg, hogy gyorsan kész legyen és ne kelljen macerázni vele.
ahhh nagyon nem szeretem ahogy anyosom foz!
pl a rantott hust ugy csinalja hogy olyan vastag harapni se lehet brrrr
Az enyém meg csak 2 fajta ételt csinál (és még nem is finoman). Ezek ismétlik egymást.
Én ilyenkor nem szoktam enni, csak kiszedek valamit a tányéromra, majd a párom megeszi. És rostos innivalót iszogatok egész nap (lébőjt kúra) :D
Néha egészséges a koplalás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!