Melyik a legfinomabb tészta pörkölt mellé?
Érdekes, hogy én nem eszem meg a nokedlit és társait, pedig original magyar vagyok.
Sőt, nem eszem meg csak a szárnyasokat, halakat és tengeri herkentyűket, ergo nem szeretem az igazi marhapörköltet, a gulyáslevesben sem eszem meg a húst. Folytassam még? :)
A paprikás csirkét is csak csigatésztával eszem meg. Ettől nem vagyok igazi magyar? Hagyjuk már ember... :D
Milyen egyöntetű a nokedli.
Én nagyon régen ettem, és úgy emlékszem, hogy bár finom, valahogy mindig hiányérzetem volt miatta. Évek óta inkább szarvacskát eszem, bár van spagetti is, és csőtészta is. A durumtésztát is próbáltam, de nálam nem aratott sikert. Vágyom a változatosságra. Azért tettem fel a kérdést, hogy úgy induljak neki vásárolni a következő tyúkpörkölthöz. Csak elfelejtettem odaírni a húsféleség nevét, bár nem biztos, hogy oszt vagy szoroz az eredményen.
Köszönöm a válaszokat, ha valami a kérdésre talál, jöhet még. :)
Ki mondta, hogy nem vagy igazi magyar? :)
Csak ált. a magyarok nokedliznek vagy tarhonyáznak. :)
Neked más az ízlésed, ennyi. Ha mindenkit egyformára teremtettek volna meg, mindenki Jóska lenne.
11:58
:):)
Jóska levelet hozott a posta.
Nekem egyébként mindegy, hogy mivel eszem a pörköltet, csak ne rizs legyen.
pl. a birkapörkölthöz csakis sós vizben kifõtt krumplit adnak, legalàbbis én igy ismerem.
az én férjem pedig a körömpörköltet kizárólag friss kenyérrel:))
ez abszulút ízlés dolga, senkit sem lehet megszólni azért, ha mással eszi, mint a "többség".
mindenki egye, amivel szereti:))
egy jó kis tyúkpörkölt mellé én azért nokedlit szeretnék
enni...
hú, de megenném most!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!