Lehet csinálni gyors ételeket otthon?
Sziasztok:)
Elakarok kezdeni sütni,főzni tanulni írnátok olyan ételeket amiket viszonylag gyorsan megvannak és finomak is?
Előre köszönöm a válaszokat!
14/l
Kedves 12,20-as!
Miért zavarod össze?
Külön recept volt a csíkokra vágott sertésmáj, és külön recept a virsli!
Ha figyelmesen olvasol, akkor nem írsz ide olyan hozzászólást, amivel egy egyébként is kezdő háziasszonyt összezavarsz!
Egyébként a virsli-sütést, májsütést én írtam. A virslinek és egyéb hasonló "darált" panírozott dolgoknak én sem vagyok híve. A virslit esetenként szoktam megenni, de igazad van, ha nem muszály, ne legyen mindennapi étel.
ezekkel próbálkozz először
fasírt, pörkölt, rakott krumpli, paprikáskrumpli, főzelék-spenót, sóska, tök,, lecsó, rizseshús, vajas, hagymás krumpli, omlett, gyümölcsleves, zöldségleves, tojásleves, kenyérleves, tészták(mákos, diós, lekváros, zöldséges, sajtos stb)
töltött zöldség(cukkini, hagyma, paradicsom, gomba stb)
rizottók, rakott bab, karfiol, öntött karfiol, paradicsomos húsgombóc+főtt krumpli, palacsinta, mákosguba, tejberizs, bögrés sütik, piskóták, joghurtos, kekszes sütik-sütés nélkül, pudingok kekszel stb
öntetek, szószok
gyümölcsrizs, tócsni,
Pasi vagyok és fakezű is, de rántott leves, tojásleves, gombaleves, makaróni, tojásos krumpli, gombapörkölt, rakott krumpli, pizza (elősütött bolti lappal) és pár hasonló még így is megy.
Szóval fel a fejjel, most kell elkezdeni, hogy mire feleség vagy anya leszel, addigra el tudj készíteni komolyabb kajákat is.
Kedves Pasi!:)
egyetértek veled szerintem is most kell elkezdeni a főzést sütést takarítást ilyeneket hogy legyen egy kis tapasztalatom felnőttkorra
amúgy azt szeretném kérdezni neked mint férfinak mennyire fontos hogy egy lány jól tudjon főzni,sütni,értékeled ezt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!