Vacsora a szülőknek?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Igazából szoktam sütni, főzni, de még annyira nem vagyok jó benne. Életemben először gyúrok tésztát és a recept azt írja lágy tészta. és ezt kell kinyújtani, de félek odaragad, tudom lisztezni kell. de szerintetek milyen vékonyra nyújtsam ha tortilla lapot készítek belőle ? remélem minden rendben lesz. és köszi a válaszokat előre is :D
18/L
2011. aug. 1. 14:02
1/1 anonim válasza:
Húúú, tortilla házilag :P Én egyszer csináltam, baromi vékonyra nyújtasd, de takard le amíg ki nem sütöd, mert rettentő gyorsan kiszárad. Rövid ideig süsd, és utána vagy használd fel, vagy kendd meg vmivel, mert szintén kiszárad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!