Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mi a kedvenc reggelid?

Mi a kedvenc reggelid?

Figyelt kérdés
2011. aug. 1. 12:56
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
68%

Elsősorban a szertartás: kávé + cigaretta, utána fél liter tea(általában zöld, vagy valamilyen fincsi ízesítésű)

Utána jön az evés része, mivel vegetáriánus vagyok, nem tudom, merítesz-e ihletet a leírottakból:

1. tojásrántotta: hagyma, piros kaliforniai paprika, sajt, tojás. Fűszerek: só, bors, pirospaprika.

2. Műzli: én ezt simán tejjel eszem, nem tolok bele mindig magokat meg egyebeket...Lidl-ös műzli a legjobb!

3. Bundás kenyér, ezt anyukám készíti általában

4. Melegszendvics: van ilyen sütőnk is hozzá, 2 toast kenyér közé a megfelelő hozzávalókat beteszed, és megsül.

5. Pirított kenyér fokhagymával, de ez általában hétvégi luxus :)

6. Gyümik...(alma, körte, barack, banán-->az nagyon jó reggeli!)

7. A "csodaszendvicsem": megkenem a zsemlét/kiflit/bucit(akármit) vajjal, megsózom, teszek rá általában 2 féle sajtot(trappista, füstölt, camambert, ezek a kedvencek), piros kaliforniai vagy sima paprikát, retket, kígyóubi szeleteket, sali levelet, néha néha keménytojást is, és mindezt megkoronázom a majonézzel! :) Istenkirály! :)

2011. aug. 5. 01:05
 12/13 anonim válasza:
Vajas, csípős gulyáskrémes pirítós és tea.
2011. aug. 8. 11:46
 13/13 anonim válasza:

-omlett,vagy tükörtojás pirítóssal/fehér kenyérrel

-bundás kenyér

-(meleg)szendvics

2011. dec. 30. 11:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!