Linkelnétek szülinapi tortákat?
Kezdő leendő 16 éves lány szeretne próbálkozni tortasütéssel a saját szülinapjára :D
Viccet félretéve, nekem is anyukámnak is, meg még egy ismerősömnek mostanság lesz, úgyhogy szeretnék sütni lehetőleg emeletes tortát :)
Linkelnétek tortákat (recepttel és képpel)? Lehet látványos, mindegy :D Csak bonyolult meg nem mindennapi hozzávalók ne legyenek benne :'D
Nagy feladat, de nem ijedek meg semmitől :D xD
Gondoltam fondant tortára, de lehet, hogy nem ilyenkor kéne próbálkozni :S Olyan bevonót találtam, amibe méz, margarin meg porcukor meg még valami kell, de semmi olyan, hogy glycerin vagy ilyen cucc... jó lehet az?
Nah, előre is köszi :)
Köszi :)
Tudod, teljesen nem vagyok hülye :) Talán :D
Ott kezdtem, de aztán nem találtam semmit... igen, lehet, hogy rosszul kerestem rá...
Ezért gondoltam úgy, hogy ti talán valami újal rukkoltok elő, így másfél órányi "Google-ezés" után :)
Egyik legegyszerűbb, legfinomabb, leggyorsabban elpusztított torta:
1 hónapja sütöttem meg, hát valami fenséges! én nem befőttel, hanem rendes meggyel csináltam (fáról szedettel).
A töltelékkel ne spórolj (meggyes illetve tejszínhabos töltelékkel), akár több is lehet.
Emeletesnek is megcsinálhatod szerintem, de ahhoz nem értek igazából, esetleg valaki majd segít :).
Mindenesetre a torta első osztályú!! :) hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!