Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mennyibe kerülnek ezek kb?

Mennyibe kerülnek ezek kb?

Figyelt kérdés

Van itthon egy kis pénzem és sütnék sütit, de nem tudom, hogy érdemes-e ennyi pénzzel elmennem a Tescoba. Ezek kellenek még a sütihez a többi hozzávalóból van itthon.

Akik szoktak sütni milyen áron veszik a Rama margarint (125 g-os kiszerelésben ha van ilyen)?

[link]

Illetve milyen árban van az 500 ml 30%-os zsírtartalmú tejszín? A receptben csak ennyi van írva, vehetek főzőtejszínt is? Vagy milyen tejszínt kell vennem?

15/L

2011. júl. 29. 16:27
 1/5 anonim ***** válasza:
Sütihez habtejszínt kell venned !Amúgy kb a kettő 600 ft lesz abból tuti kifutja!
2011. júl. 29. 16:36
 2/5 anonim ***** válasza:
Rama-ból, meg minden hasonló kockamargarinból csak 250 g-os kiszerelés van. De ha spórolni akarsz, én 10 éve nem vettem már Rama-t, mert drága. Bármilyen más margarin is megteszi. A tejszín, ha sütibe kell, valószínűleg habtejszín kell, hogy legyen, ami eléggé húzós. Ajánlom helyette a Hulala növényi tejszínféleséget(nem tudom pontosan, milyen kategóriába esik), vagy ha habnak kell a tetejére a tejszínhabport, ha nagyon olcsót akarsz(azt hiszem 3 zacskóra lesz szükséged). Természetesen ennyiért ne várj csodát tőle, bár szerintem nem rossz.
2011. júl. 29. 16:37
 3/5 A kérdező kommentje:

Ezt akarom megcsinálni anyu szülinapjára

[link]

Ezt a dobozos bigyót már megvettem 1 hónapja a zsebpénzemből :)

2011. júl. 29. 16:40
 4/5 anonim ***** válasza:
Második vagyok, ehhez a tejszínhabpor nem jó, de a Hulala igen, persze ha habtejszínt szeretnél, vegyél azt, csak néz meg, melyik nem annyira drága.
2011. júl. 29. 16:43
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy segítettetek :))
2011. júl. 29. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!