S. O. S! Mennyibe kerülnek ezek kb?
S. O. S!
egész mandula csomag
zabkorpa
aszalt gyümölcs csomag
Canderel - Ebből kb mennyit kell rakni sütibe ha a recept nem írja azt tudom cukorból mennyi kell akkor ez alapján kitudom számítani?
A mandula és az aszaltgyümölcs igen drága, a zabkorpa nem vészes.Attól is függ, hogy mennyi az az egy csomag...nem mindegy 10 deka, vagy 25 deka.
Az édesítőszerre rá van írva, hogy mennyi cukornak felel meg, valóban ki lehet számítani.
A pontatlanul feltett sos. kérdésedre igyekeztem gyorsan válaszolni.
Nem értem mi volt rajta ennyire nevetséges ??
Ennyi idő alatt, mire reagáltál, akár egy szupermarketba is elmehettél volna, és akkor tisztában lennél árakkal.
Nem értem a válaszodat!!!
ugyanis én télleg meg köszönni szerettem volna nem röhögős smile-nak szántam hanem mosolygósnak!!! Ezennel mégegyszer szeretném Tényleg MEGKÖSZÖNNI ,hogy választ kaptam!
Amúgy már elmentem bevásárolni ahogy elolvastam a választ és miután elkészültem a dolgaimmal azután volt időm válaszolni! Tényleg jól jött a segítség de nem értem miért kell feltétlenül a rosszat látni mindenkiben, és minden mondatban ugyanis engem nem a rossz szándék és gúny vezérelt mikor válaszoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!