Van kész süteménylapom, milyen krémet készítsek bele, hogy ne legyen "hétköznapi"?
Főzz tejbegrízt (cukor nélkül), mikor kihűlt, keverd össze habosra vert cukrozott margarinnal. Az egyik felébe keverj citrom- és egy kevés narancslét. A másikba tegyél csokiöntetet (vagy főzd a fele grízt csokisra). Úgy kend a két lap közé, hogy legyen csak citromos, csak csokis, és vegyes rész. Nagyi receptje, eddig mindenkinek ízlett.
Ha valami egyszerűbbet akarsz, készíts pudingot, és tegyél bele gyümölcsdarabokat, csonthéjasokat.
Szia!
Nálunk a gyors torta:
A kész süteménylapot megkenem mogyoró ízű aranka krémporból készített krémmel (nem kell főzni, csak hideg tejjel összekeverni), teleszórom meggyel, rárakom a másik lapot. A tetejére (ha marad) kenek még egy kis krémet vagy tejszínhabbal díszítem.
Szia!
Legyen habos túrós!:)
Ízesítsd be a túrót porcukorral és citrommal, keverd össze felvert habtejszínnel, és tegyél bele gyümit.Bármit, én trópusi konzervet szoktam, nyáron meg epret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!