Hogyan tanuljak meg 2 HÉT alatt főzni?
20 éves vagyok, de sose kaptam lehetőséget itthon arra, hogy anyunak segítsek, vagy figyeljem ahogy főz, mert véleménye szerint neki nincs ideje ilyesmire és csak feltartom. Amikor itthon magamtól kotyvasztottam valamit akkor az volt a probléma, hogy ott az étel a hűtőben, én minek pazarolok.
Most úgy alakult, hogy 2 hétre elmegyünk nyaralni a párommal, és felvetette, hogy jobb lenne a nyaralóba elkészíteni az ebédet az éttermek látogatása helyett.
Én egyetértek vele, mert egyrészt így olcsóbban kijövünk, másrészt szeretnék neki finomakat készíteni, na de nem tudok főzni! :( Ezt így nem nagyon mertem hangoztatni, mert elég kínos, hogy nem tudok még főzni se!
Olyan ételeket válogatott össze amiket mind a ketten szeretünk és szívesen megeszünk.
Pl.
1.) rántott hús + petrezselymes burgonya (ezzel még talán nem lesz gond)
2.) Brassói
3.) Szezámmagos csirke zöldséges rizzsel
4.) Csirke paprikás
5.) Iglo halrudak rizzsel
Szerintetek ha nyomtatok ki recepteket, akkor azzal boldogulni fogok vagy ez édes kevés lesz az ehető kajákhoz? Esetleg jobban járunk ha inkább az éttermet választjuk? Tanácstalan vagyok. :(

*Olyan ételeket válogatott össze
Hát ez nagyon jó!!!!!

Hát szép és jó terv. De húsklopfolótól kezdve mindent vinni fogtok? Mert hogy ott lesz kb 2 kopott lábas, meg egy fordítólapát esetleg.
Igazából ha lángoson, gyorskaján, kifőzdén éltek, olcsóbban kijöttök ketten. Mire megveszel húst, halrudat, olajat, fűszereket, rizst, krumplit, nem lesz olcsó. Utána hova teszitek a sok maradékot? Mert a hűtő, ha tippelhetek, kicsi lesz. Meg haza kell vinni, ami még kocsival is mindig problémás. Na meg a 0 tapasztalatoddal még a sikerélmény sem lesz meg, és csak a kedvedet szegné a dolog.
Na meg egy nyaralás nem erről szól. Anyám sem hajlandó főzni nyaralás alatt. A maximum, amit mi csinálunk, mirelit krumpli meg hús, vagy lecsó. De nem kell tárolgatnunk, mert vagyunk rá elegen. xD
A kedves barátodnak meg mondd meg, hogy bírja ki olcsó kaján, vagy főzzön ő maga.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!