Hogyan készítsem el a szülinapi tortáját?
a barátom 7végén lesz 20éves.
szeretnék sütni neki egy diótortát, az a kedvence.
focizik, ezért egy fél focilabda alakúra gondoltam, diós piskótát sütni és egy lap piskótával kibélelni egy tálat és bele főzött, enyhén rumos diós krém és rá rétegezni a többi lapot és a krémet. majd megfordítva kiborítani...
a tetejére azonban nemtudom mit rakjak, gondoltam arra hogy bevonom étcsokival és a tetejére vágok 6szögletű fehér marcipán darabokat és amig ragad a csoki beleragasztom, mintha az lenne a focin a foltozás.
Igen ám, de a focilabda fehér és a foltozások feketék... ezért nem vonhatom be fehér marcipánnal, mert ennyi marcipán nem illik a dióhoz:(
HOGY LEGYEN???
Fehér csoki?És arra rá fekete marcipán?;)
Boldog szülinapot neki!
köszi.
nemtudom... nem akarom azt sem hogy túl édes meg tömény legyen a torta meg azt se hogy rossz legyen és izetlen, ezért nemtudtam megy-e hozzá a marcipán, de akkor lehet az marad hogy vékony réteg fehér marcipán és rá fekete foltok.
a fehér csokival az a baj hogyha vágja az törik nem olyan mint a speckó étbevonó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!