Mi az igazi hagynmásbab receptje?
Nem tudom, ott milyen receptet használnak, de leirom, amit én ismerek.
Kevés zsiron nagyobb kockákra vágott hagymát és csikokra vágott (lehetöleg húsos) szalonnát megpiritani, ránönteni vörösbabkonzervet és addig fözni, amig a leve nagyrészt elfö.
én is bő hagymás alapot készítek, mint a pörköltnek,pirospaprikásat. bele a konzervbab (vörös vagy fekete) egy kis paradicsompüré(kecsap) és jó erős cicakuki paprika.
sűrű legyen, mint egy főzelék, olyan tunkolós.ja és fokhagyma is van benne.
a hatás nem marad el....:))
A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 07-26 16:15
Legjobb tudomásom szerint a paprika és a paradicsom is az amerikai földrészről származik, úgyhogy simán használhatták főzéshez, még babhoz is!
:)
Aztán nehogy már egy olyan olasz színész (Bud Spencer alias: Carlo Pedersoli) legyen főzési kérdésekben mérvadó, aki a mai napig alig beszél angolul!
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!