1 kg csirkemellből kb. hány szelet rántott hús jön ki?
Mi nem eszünk sertés húst. Csak csirkét vagy pulykát.
Köszönöm a sok hasznos választ!
Nem tudom a válaszolók többségének az miért jelent problémát, hogy mi NEM SZERETJÜK A SERTÉST. Én a száraz csirkét szeretem, bár nálunk soha nem szokott száraz lenni...
A kérdésem pedig nem arra irányult, hogy milyen húsból csináljam, mert csirkéből fogom, akárki akármit mond. :)
Azoknak akik válaszoltak a kérdésemre nagyon szépen köszönöm.
Szia!
Egy "normális" rántani való hússzelet 6-8 dkg,de javaslom hogy a fél csirkemellet 4 felé vágd!
Ha így készíted kb.16-20 szelet húst süthetsz!
Minden jót!
Rendben így fogom csinálni!
Nagyon szépen köszönöm. :)
Én rágósabbnak találom a sertés húst, illetve sokszor a klopfolás ellenére is marad benne csomó, és nekem egyszerűen hányingerem van tőle, főleg, hogy egy falatot már megrágtam 50x, de még mindig nem tudom lenyelni...
Illetve én a színe miatt is visszataszítónak találom. :)
Régen anyu mindig disznóból készítette, néha vett pulykát/csirkét, utóbbit mindig örömmel fogyasztottuk és nagyon jónak találtuk, míg a disznóból készült esetén csak a panírt ettük le róla. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!