Hogyan kell megsütni a rántott sajtot?
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
első
Most olvastam újra a kérdésed, és látom, hogy azt írod nem is forgattad. Akkor olyan sok olajban csináltad, hogy ússzon benne? Mert akkor lehet, hogy túl sokáig sütötted, a sajt felforrt a belsejében és a keletkező gázbuborék lukasztotta ki a panírt.
Én csak annyi olajban sütöm ami feléig ér és megfordítom. Így csak elolvad a közepe, de nem forr fel.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
A fagyasztott nekem is kifolyik,nem is veszek többet.
Én trappistából csinálom,(de más is jó)és 2x forgatom tojásba és morzsába.
Bő jó forró olajba teszem,pár pillanat múlva átfordítom és kész.Sosem villával nyúlok hozzá,hanem ollós húsfogóval,így nem sértem meg.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
Én mindig csak friss sajtból készítem,2x panírozom, és bő forró olajba kisütöm. Először az egyik oldalát, aztán amikor már szép piros, akkor átfordítom, és megsütöm a másik oldalát, és kész. Nagyon fontos hogy forró legyen az olaj, mert különben, olyan mállós, lesz és kifolyik a sajt.
De forró olajnál ez nem történik meg.
Jó étvágyat! :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!