Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan kell megsütni a rántott...

Hogyan kell megsütni a rántott sajtot?

Figyelt kérdés
Vettem fagyasztott rántott sajtot két zacskóval. Az elsővel próbálkoztam, de kifolyt a sajt. Pedig úgy csináltam, ahogy a csomagoláson volt. Fagyott állapotban a forró olajban, és nem is forgattam. Szinte mind kifolyt. És nem is az az olcsó kategória.
2009. márc. 31. 11:25
 1/7 anonim ***** válasza:
89%
Én fagyasztottat még nem vettem, de ha én csinálom, akkor jól bepanírozom (ez gondolom a fagyasztottnál is megvan) és kisütöm. Két lapáttal fordítom meg, vigyázva, hogy meg ne sértsem a panírt.
2009. márc. 31. 11:27
 2/7 anonim ***** válasza:
93%

első

Most olvastam újra a kérdésed, és látom, hogy azt írod nem is forgattad. Akkor olyan sok olajban csináltad, hogy ússzon benne? Mert akkor lehet, hogy túl sokáig sütötted, a sajt felforrt a belsejében és a keletkező gázbuborék lukasztotta ki a panírt.

Én csak annyi olajban sütöm ami feléig ér és megfordítom. Így csak elolvad a közepe, de nem forr fel.

2009. márc. 31. 11:32
 3/7 A kérdező kommentje:
köszönöm
2009. márc. 31. 11:37
 4/7 anonim ***** válasza:
76%
Vagy panírozz rá még egy réteget.
2009. márc. 31. 12:48
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

A fagyasztott nekem is kifolyik,nem is veszek többet.

Én trappistából csinálom,(de más is jó)és 2x forgatom tojásba és morzsába.

Bő jó forró olajba teszem,pár pillanat múlva átfordítom és kész.Sosem villával nyúlok hozzá,hanem ollós húsfogóval,így nem sértem meg.

2009. márc. 31. 14:47
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Én mindig csak friss sajtból készítem,2x panírozom, és bő forró olajba kisütöm. Először az egyik oldalát, aztán amikor már szép piros, akkor átfordítom, és megsütöm a másik oldalát, és kész. Nagyon fontos hogy forró legyen az olaj, mert különben, olyan mállós, lesz és kifolyik a sajt.

De forró olajnál ez nem történik meg.

Jó étvágyat! :-))

2009. ápr. 1. 08:49
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm Mindnekinek a választ!
2009. ápr. 1. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!