Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Könnyen elkészíthető ételek?

Könnyen elkészíthető ételek?

Figyelt kérdés
18 éves vagyok, és mire egyetemre megyek meg szeretnék tanulni néhány ételt elkészíteni.
2011. júl. 8. 21:39
 1/7 anonim ***** válasza:
68%

először is sok sikert a sulihoz! ;)

hmmm tükörtojás? : D sült krumpli + halrudacska, melegszendvics, tésztafélék...

nincs szükséged bejárónőre? magamra gondoltam : D

2011. júl. 8. 21:49
 2/7 anonim ***** válasza:
68%

sajtostészta túrós tészta mákos tészta:P

Süss melegszendvicset tojást. Én pl szeretem a tojásos kenyeret:P lecsó. paradicsomleves köménymag leves és még sokan mások :P

2011. júl. 8. 21:56
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

különböző tészták mártásokkal, husokkal(tejszínes, sajtos-tejfölös, paradicsomoszószos, sült zöldséges, cukkinis, káposztás, krumplis, spenótos, husos, bolognai, gombás, diós, mákos, túrós, grízes, lekváros stb)

pörköltek, rántott hús, hal, párolt, roston sült halak, husok, petrezselymes krumpli, rizs, tarhonyáshús, rakottkrumpli, paprikáskrumpli, főzelékek, lecsó, tojásrántotta, tükörtojás, rakott krumpli, paprikáskrumpli, sütikbe piskóták, gofri, palacsinta, somlói, tiramisu, túrógombóc, mákosguba, tejberizs, gyümölcsrizs

levesek, krémlevesek zsemlekockával, paradicsomleves, tojásleves, csontleves, gyümölcsleves

párolt zöldségek, saláták, rántott máj, gombapörkölt, tojáspörkölt

2011. júl. 8. 21:58
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm :-) Még aki tud, írjon!
2011. júl. 8. 22:26
 5/7 anonim ***** válasza:
Privátban (e-mailben) érdeklődj nálam, segítek.
2011. júl. 8. 23:46
 6/7 anonim válasza:
rakottkell:)ami egyszerűen lehet csinálni és nem hizlal:)
2011. júl. 9. 14:52
 7/7 anonim válasza:

[link]

Ezt az oldalt ajánlom neked, főleg hogy látom hogy kezdő vagy. Én szakácsnak tanultam és néhány jó receptet még én is találtam rajta.

2011. júl. 9. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!