Könnyen elkészíthető ételek?
először is sok sikert a sulihoz! ;)
hmmm tükörtojás? : D sült krumpli + halrudacska, melegszendvics, tésztafélék...
nincs szükséged bejárónőre? magamra gondoltam : D
sajtostészta túrós tészta mákos tészta:P
Süss melegszendvicset tojást. Én pl szeretem a tojásos kenyeret:P lecsó. paradicsomleves köménymag leves és még sokan mások :P
különböző tészták mártásokkal, husokkal(tejszínes, sajtos-tejfölös, paradicsomoszószos, sült zöldséges, cukkinis, káposztás, krumplis, spenótos, husos, bolognai, gombás, diós, mákos, túrós, grízes, lekváros stb)
pörköltek, rántott hús, hal, párolt, roston sült halak, husok, petrezselymes krumpli, rizs, tarhonyáshús, rakottkrumpli, paprikáskrumpli, főzelékek, lecsó, tojásrántotta, tükörtojás, rakott krumpli, paprikáskrumpli, sütikbe piskóták, gofri, palacsinta, somlói, tiramisu, túrógombóc, mákosguba, tejberizs, gyümölcsrizs
levesek, krémlevesek zsemlekockával, paradicsomleves, tojásleves, csontleves, gyümölcsleves
párolt zöldségek, saláták, rántott máj, gombapörkölt, tojáspörkölt
Ezt az oldalt ajánlom neked, főleg hogy látom hogy kezdő vagy. Én szakácsnak tanultam és néhány jó receptet még én is találtam rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!