Kinek mi a kedvenc étele? Amit bármikor megtudna enni?
Nekem régebben a karfiol volt,mindenféleképpen,(párolva,főzve,rántva,levesnek)
Most pedig valamilyen szósz (sóska,alma,paradicsom..),főtt krumpli,főtt pulykanyakkal.
:)
Oké!
Megnyugodva láttam, hogy a dinsztelt krumplit mindketten egyformán csináljuk. Csak azért írtam oda az én variációmat, mert nem tudtam, visszanézel-e még az oldalra, és látod-e, hogy a kérdező "ráéhezett". Bocsi, én szalmakrumpli-evő vagyok!
Jól hangzik,mindkettő !!! Hamarosan megcsinálom!
Köszi Nektek!!!
piritott fűszeres csirkemellkockák spenótfőzelékkel vagy rizzsel
rakott ételek-keékáposzta, brokkoli, káposzta stb
párolt zöldségek
zabkása
spagetti. mindig minden mennyiségben! :)
chilis bab, ahogy a vőlegényem készíti. <3
édes-savanyú csirke *___* nom-nom-nom
hasábkrumpli, tartásmártás, rántott sajt. volt, hogy egy hétig csak ezt ettem.
sonkás-kukoricás pizza.
nutellás palacsinta.
és holnap sonkáskockát készítek. :)
Halászlé!!!Reggel,délben,este,éjjel,nappal,tavasszal,nyáron,ősszel,télen,hidegben,melegben,esőben,MINDIG!!!
És nálunk most hévégén lesz a halfőző népünnepély!Juhéjj!!!
tésztafélék: vmi jó paradicsomos penne pl.
Cézár saláta
Töltött káposzta, pacalpörkölt.
Ez a két dolog a fagyasztóból soha nem fogyhat ki.
Tényleg a halászlé !!!!!!!!!!!!!
Sok sok haltejjel,és ikrával !!! Nyami nyami...
Húú sok:
Milánói makaróni, brassói, sültkrumpli, krumplipüré, madártej, frankfurti leves, rizibizi sült csirkecombbal (a csirkecombon sajt, ami sütés közben ráolvad hmmm), töltött paprika, krumplifőzelék, krumplis tészta, borsó főzelék, brokkoli leves, karfiol leves, gesztenyepüré, szilvás gombóc, túrógombóc, rántott sajt, körözöttes kenyér, nutellás kenyér, müzli (bármilyen, de mazsola nélküli), kalács, gofri, melegszendvics, stb..... és még nagyon sok, amit bármikor megtudnék enni. :-)
Édességek közül, ami nagyon favourite, az a házi készítésű sportszelet! nyamiii
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!