Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Kinek mi a kedvenc étele?...

Kinek mi a kedvenc étele? Amit bármikor megtudna enni?

Figyelt kérdés

Nekem régebben a karfiol volt,mindenféleképpen,(párolva,főzve,rántva,levesnek)

Most pedig valamilyen szósz (sóska,alma,paradicsom..),főtt krumpli,főtt pulykanyakkal.

:)


2011. júl. 6. 18:32
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
Milyen az a dinsztelt krumpli?
2011. júl. 6. 18:52
 12/30 anonim ***** válasza:
100%
madártej
2011. júl. 6. 18:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/30 anonim ***** válasza:
100%
hekk, pacal, tojásos nokedli.
2011. júl. 6. 18:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/30 anonim ***** válasza:
100%
pizza, tortaszeletek,currys ketchupos sült csirkeszárny bazsalikomos sült krumplival.
2011. júl. 6. 18:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 15/30 anonim ***** válasza:
100%

gyros, töltött káposzta, húsleves, görögdinnye


Kókuszrúd (az ami a 100ft-os boltokban is van, tudom, hogy nem egészséges, de ez az amit bármilyen betegen vagy depisen is megeszek)

2011. júl. 6. 18:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 16/30 anonim ***** válasza:
100%

felkarikázol pár fej vörös vagy lilahagymát, bő olajon megdinszteled egy lábasban, felkarikázod a krumplit rádobod a hagymára, felöntöd kb 2 dl vízzel fűszerezed, fedő alatt rotyogtatod, néha rá kell nézni hogy le ne égjen. Kóstolgatod, ha elfőtte a levét és puha akkor már kész is

egyszerű, de nagyszerű :)

2011. júl. 6. 19:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 17/30 anonim ***** válasza:
Milánói.Tudnám enni reggel délben este.......
2011. júl. 6. 19:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 18/30 anonim ***** válasza:

A szalma-krumpli: (ahogyan én készítem)

A krumplit először karikára szelem, kb. fél cm vastagra, majd a karikákat kezdem el feldarabolni, szintén kb. fél cm vastagra, ettől majdnem fél x fél cm-es csíkokat kapok, ezt sütöm meg ropogósra. Imádom!


A dinsztelt krumplit nem én írtam, de leírom ide, hogyan szoktam én csinálni:

Szálára vágott vöröshagymát dinsztelek, majd a vékonyra szelt (vagy uborkagyalun legyalult) krumplit ráteszem, sót, borsot, és pici vizet rá, födő alatt addig párolom, míg a krumpli megpuhul. Utána födő le, zsírjára sütöm, és kész. Célszerű teflonedényben készíteni, mert szeret leragadni.


Nem tudom, hogy aki írta a dinsztelt krumplit, hogyan készíti. Jó lenne tudni az ő verzióját is.

2011. júl. 6. 19:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 19/30 anonim ***** válasza:
utolsó: én írtam a dinsztelt krumplit 2-vel előtted
2011. júl. 6. 19:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 20/30 anonim válasza:
Lasagne!
2011. júl. 6. 19:31
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!