Mit csináljak? (bővebben lent)
Sütöttem egy tortát(innen a csokitortát: [link] és a fele feljött jó magasra, a másik fele meg teljesen lapos...:/ meg akartam tölteni, de nem tudom mit csináljak, egy lyuk van a torta alján, azt a vékony részt még ketté sem tudom vágni...
másik tortához nincs alapanyag.:S
nem két részben sütöttem, kör alakú a torta, egyik fele feljött, másik nem. a recept szerint úgy van, de én meg meg szeretném tölteni.
de úgy nézem hogy hold alakú torta lesz belőle:D
Na, akkor így lehet javítani a helyzeten.
Vágd el úgy, hogy a kisebb részével egymagas legyen az egész, azaz kapsz egy tortalapot. Amit levágtál, azt darabold fel, és tedd bele a töltelékbe, vagy kókuszgolyó tésztáját készíts el belőle.
Kend meg vmi főzött krémmel vagy lekvárral az alaplapot vékonyan, majd erre tedd rá a kókuszgolyós tésztát, persze formára igazítva. AZtán jöhet a máz.
Üdv!
ui: ha nincs kedved pepecselni, akkor somlói vagy valami hasonló jénais édesség (puding+rumos sütidarabok)
Vagy: kockázd fel az egészet, locsold meg rumos teával, majd készíts tejszínes krémet.
Vegyél egy nagy tálat, és rétegezd bele a tésztát, gyümölcsöt, majd atejszínes krémet, aztán egy sor kókusz vagy csokireszelék, aztán előről az egész, amíg el nem ogynak. A tetejére pedig mehet tejszínhab, és be a hűtőbe.
Üdv!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!